in

Ju kujtohet, me këtë Top të qepur me spango keni lojtur në Fushën e Vjetër të lagjes?!

Kujtimet e femijerise dhe rinise se hershme nuk harrohen lehte. Ato jane te lidhura vecanerisht me shkollen dhe argetimet.

Per cdo brez, pjese e argetimeve ishin e mbeten edhe futbolli, volejbolli, basketbolli etj.

Por futbolli qendron ne krye te cdo sporti.Keshtu ka qene e keshtu do mbetet.

Ja nje top futbolli prej lekure!

E shikon e kujtimet te ngacmojne.

” Me kete top kemi luajtur ne fushen e lagjes, kemi grisur e kemi vrare kembet ne Fushen e Vjeter te Sportit. Sa mall e nostalgji!

Top i vecante e jetegjate. Me siguri i perket viteve 60 te e me pas, top i “rahur”, i qepur me spango e fendije.

Kush ta kete qepur kaq bukur?

Ka patur dhe ne Gjirokaster kepucar qe u hidhnin “badhoma”topave te futbollit?

What do you think?

Written by Admini

Kujtesë/ Sirena e Alarmit në ” 7 penxheret” në Kalanë e Gjirokastrës

Njihuni me Fermën “Agro Beqari” në Dropullin e Sipërm, shembull në prodhimin e grurit