in

Lajm i hidhur, ndahet nga jeta mjeku i shquar Panajot Boga,” Mjeshter i Madh”

Nje lajm i hidhur per Lunxhotet, Gjirokastritet, leberit e mbare shqiptaret qe e kane njohur dhe kane marre sherbime nga mjeku i shquar Panajot Boga, “Mjeshtër i Madh”.

Panajot Boga ka dhene kontribut te shquar ne mjekësinë shqiptare, veçanërisht në krijimin e zhvillimin e ortopedisë dhe traumatologjisë, në fushën e kërkimit shkencor e përgatitjen e shumë brezave të mjekëve të rinj.

Panajot Boga ishte novator dhe akademik ne fushën e ortopedisë ku ka botuar 5 libra dhe qindra artikuj shkencorë.

Në vitin 2012 kur shërbimi i Ortopedisë mori emrin e tij, ai premtoi se nuk do t’i ndalë operacionet edhe kur të shkojë 80 vjeç.

Lamtumirë Profesor, kollos i Kirurgjisë dhe Mjeksesise Shqiptare!
Lamtumire njeriu i mire, lunxhoti i mire, Panajot Boga!

What do you think?

Written by Admini

Kujtesë/ Zbuloni ekipin kundërshtar dhe cilit vit i përket kjo foto!

“E more vesh mo, filani u ngrit në detirë?”-“E çë pastaj, punë e madhe!”