in

Kujtesë/ Zbuloni ekipin kundërshtar dhe cilit vit i përket kjo foto!

Studjuesit thone se kujtesa jonë është selektive dhe zgjedh për të memorizuar veçanërisht kujtime të pëlqyeshme.

Ne mbeshtetje te kesaj zgjodhem kete foto nga albumi i klubit Luftetari te Gjirokastres.

Jane sportiste te ekipit, te gjithe te njohur e disa super te njohur ne lojen e futbollit, perfaqesues edhe te ekipit kombetar.

Kerkojme te zbuloni bashke me emrat edhe vitin qe i perket kjo fotografi e ca me teper per c`ndeshje behet fjale.

Nese ju kujtohet dhe rezultati keni superkujtese!

Kjo eshte nje menyre per te provuar kujtesen e njekohesisht per te ndricuar rrugen e ekipit te Luftetarit ne futboll ne vite per sportdashesit e rinj te ekipit.

What do you think?

Written by Admini

Luan Omari figurë e shquar e jurisprudencës dhe historisë së dijes shqiptare

Lajm i hidhur, ndahet nga jeta mjeku i shquar Panajot Boga,” Mjeshter i Madh”