in

Lagjja “Pazari i Vjeter”, familje te vjetra dhe te ardhura ne foto

Kapitulli i fundit i librit “Lagjja ” Pazar i Vjeter” ne kujtimet e mia” mbyllet me nje radhe foto neper vite, peizazhe te lagjes ne te kater stinet e vitit ne kohe te ndryshme si dhe foto te hershme dhe te reja te familjeve te vjetra dhe atyre te ardhura ne lagje.

Ato jane mbledhur gjate pergatitjes se librit dhe me kete rast si autor falenderoj ato familje qe i jane pergjigjur ne kohe kerkeses per te zene faqe me foto ne albumin e lagjes.

Te tjere qe te mos thone neser” po ne pse s`na ke vene” ,sikunder kam bere hitrrje edhe me pare, jane te mirepritur te dergojne shenime dhe foto qe dhe ata te mbeten ne faqet e ketij libri te pare per lagjen tone “Pazari i Vjeter”.

 

 

– vazhdon albumi me foto-

What do you think?

Written by admin

Gjyshet ne sofatet e portave te mëdha të Gjirokastrës: “He mi, i hodhe zahiret e dimrit?!”

Gjeni emrin e fshatit ne foto, nese keni qene a do donit te ktheheshit perseri?