in

Gjeni emrin e fshatit ne foto, nese keni qene a do donit te ktheheshit perseri?

Gjeni emrin e ketij fshati ne foto dhe thoni nese keni qene ndonjehere, mbresat dhe pershtypjet qe keni marre dhe a do donit te ktheheshit perseri?

Nese gjeni se ciles krahine ne jug te vendit i perket, atehere tregoni dhe per historine e kulturen e banoreve, objektet historike, monument kulture e fetare !

Fshati ne foto, pagezuar nga perendia per bukurite natyrore,  a ka ndonje status te vecante, pjese e fshatrave ne zhvillim turistike, pike e dashur per vizitore vendas e te huaj.

 

Po cfare keni gjetur ne kete fshat dicka qe ju ka lene pa goje, bukurite, kulinarine, mikpritja e banoreve?

Nese nuk e keni vizituar nxitoni, ju pret me hije e freski, me burime te ftohta, me fruta te stines, me raki shtepie dhe gatime tradicionale!

What do you think?

Written by admin

Lagjja “Pazari i Vjeter”, familje te vjetra dhe te ardhura ne foto

Zbulohet Sekreti i “Zogut në Saç” – Vetëm Taverna e Famshme në Vlorë e Ofron Kështu!