Profesor Tritan Kalo: Të konsumojmë "Trahana Lunxhërie" sa është ende e ngrohtë, me përbërës mbarëshqiptarë!

Profesor Tritan Kalo “Të konsumojmë Trahana Lunxhëria” sa është ende e ngrohtë, me përbërës mbarëshqiptarë

Ne keto dite kaq te veshtira per te gjithe, kur virusin e padukeshem dhe vrases e kemi ne dere, Profesor Tritan Kalo dhe personeli mjekesor balle per balle me te keqen qe e lufton ne emer te shendetit te njerezve, i pandare nga veprimtaria e perditeshme, per familjet shqiptare brenda e jashte vendit ka rekomanduar nje recete mbarekombetare. Vec te tjerave ato te konsumojne edhe trahana dhe pikerisht te cilesuar, “Trahana Lunxheria” te cilen e prodhon ne punishten e tij ne Tirane lunxhoti Kiço Noti mbi bazen e tradites se krahines!

Per te gjithe ata qe jane ne karantine, vec te tjerave ne receten e tij mbarekombetare Profesor Tritan Kalo shkroi edhe keto per Trahana Lunxheria:

Në këtë kohë “covidiane” na duhet edhe pak optimizëm gastronomik. Jeni të mirëpritur miq e shokë, kuptohet nëse jua lejon qeveria, daljen në këtë orë, që të konsumojmë sa është ende e ngrohtë këtë pjatë me përbërës mbarëshqiptarë: Trahana Lunxhërie”.

TRAHANA LUNXHERIA – POROSIT ONLINE ( 069 35 90 672 )

TRAHANA LUNXHERIA – Nje mengjes i shendetshem per te gjithe fillon me Trahana Lunxheria :)POROSIT ONLINE ( 069 35 90 672 )

Posted by Gjirokastra Online on Friday, March 27, 2020