in

Kulaçi i fëmijërisë, e bëni dot?

 

Shija dhe aroma e nje kulaçi te pjekur ne saç apo ne furre druri te kujton femijerine, ca me teper kur pergatitet ne forma te bukura e sipas deshires se femijeve.

Po percjellim sot tre kulaçe. Ato jane pergatitur me perberes te njejte e me dallime te pakta po sic i shikoni ne forma te ndryshme.

Ju pyesim cili nga keta kulece eshte me i dukuri dhe sigurisht me i shijshmi?

Njerin e kemi quajtur “ Kulaçi i femijerise”.

Dhe jo pa arsye. E gjeni dot?

Keshtu quhet ne nje nga krahinat e jugut.

Ne duam te tregoni per perberesit dhe menyren e gatimit qe me siguri ndryshon nga njera krahine ne tjetren, po dhe nga qyteti ne qytet. Ndryshe behet ne Gjirokaster e ndryshe ne Tepelene apo Permet, ne Selcke, Poliçan, Topove te Zagorise apo Fushebardhe.

Kush deshiron le te na dergoje dhe foto. I percjellim me kenaqesi ne faqen tone!

What do you think?

Written by Admini

Shkolla në kujtime, me djalërinë dhe vajzërinë e mbetur pas…

“ Mer kanistrën dhe eja”, “ Ç`më duhen tre qe e di gomarë, apo të ha ndonjë gjobë 10 miljonçe?