in

Kukurec apo hordhi, kë pëlqeni dhe shijoni më shumë?!

Shikoni me kujdes kete foto dhe gjeni nese ne pjate ka kukurec apo hordhi dhe thoni dicka per tekniken e pergatitjes, perberesit, erezat dhe menyren e pjekjes, nese deshironi.

Kukurec dhe hordhi jane dy asortimente te tradites te kuzhines shqiptare po do thene qe shijojne me shume kur pergatiten me te brendshme qengji dhe keci te rritur ne kullotat e zonave  malore, si ne jug dhe veri te vendit.

Menyra e pergatitjes gati eshte e njejte po ka dhe dallime per te cilat kush di le te tregoje.

Ata qe kane shijuar kukurec dhe hordhi kane dhe vleresim se ku ju ka shijuar me shume, ne Gjirokaster, Laberi, Skrapar apo  qytetet veriore te vendit.

Tani te kthehemi ne pyetjen tone: Si mendoni, ke shijoni me shume dhe ne pjate ka kukurec apo hordhi?!

What do you think?

Written by admin

Ja pse duhet te vizitoni Divjaken!

Kengetarja e famshme Fatmira Breçani:”Ne FFK, ne nje familje bujare gjirokastrite mesova fjalen liko(gliko)!”