in

Kujtojme Dhimiter Kokaveshin , mesuesin e muzikes qe kishte pasion punen dhe poezine

Sot do të festonte Ditëlindjen por u nda shpejt nga kjo jete, nga familjarët,të afërmit,kolegët,miqtë dhe shokët.

Njeri korekt,familjar i rregullt,mësues i përkushtuar për të trasmetuar njohuri të qëndrushme duke nxitur tek nxënësit dashurinë për muzikën.

Kontaktet shoqërore evidentonin sinqeritetin dhe nxiste debatin në shumë drejtime.
Dhimitri me kulturën dhe pasjonin e poezisë krijonte vargje tërheqëse dhe plot kuptim për natyrën,shoqërinë…

Prej kohësh mungon por asnjë herë nuk do të harojmë.
U PREHËSH NË PAQE!- shkruan ne faqen e tij ne fb mesuesi pensionist Niko Gjoni

What do you think?

Written by admin

Aktiviteti “200 vjet poezi moderne greke” ne Gjirokaster

Ndahet nga jeta aktori i njohur Drini Hila i Teatrit Profesionist te Gjirokastres