in

Aktiviteti “200 vjet poezi moderne greke” ne Gjirokaster

Aktiviteti “200 vjet poezi moderne greke” u organizua në kuadrin e ” Javës së Kulturës Greke” , nën kujdesin e Konsullatës së Përgjithshme të Greqisë në Gjirokastër në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës, Letërsisë dhe Qytetërimit Grek të Universitetit “Eqrem Çabej”.

Grupet e valleve të shkollave të Dropullit arritën një paraqitje të shkëlqyer artistike,ku si rezultat u duartrokitën fort nga publiku artdashës.

Ky aktivitet u zhvillua në kuadrin e ” Javës së Kulturës Greke” , mbi bazen e programit te hartuar nën kujdesin e Ambasadës Greke në Tiranë

What do you think?

Written by admin

Ish-presidenti i Republikës Bujar Nishani ka ndërruar jetë

Kujtojme Dhimiter Kokaveshin , mesuesin e muzikes qe kishte pasion punen dhe poezine