in

Kujtese/ Ne fotot, djem e vajza te shkolles industriale te Gjirokastres

Keto foto na ofrojne vite te largeta dhe i perkasin kolektivit te nxenesve te nje klase ne shkollen e mesme industriale sic quhej para viteve 90.

Tani kjo shkolle e mesme  profesionale mban emrin e Mesuesit te Popullit Tthoma Papapano.

Kujtojme se kjo shkolle atehere pergatiste specialiste ne profesione te rendesishme dhe te kerkuara nga te rinjte dhe te rejat qe me mbarimin e saj futeshin ne pune pa veshtiresi ose vazhdonin dege te vecanta te universitetit te Tiranes si per inxhineri ndertimi, mekanike, elektrike etj.

Keta djem e vajza kane kontribuar ne sektore te ndryshem te punes dhe nje pjese sot vazhdojne ne administrate, ne sektore private te ndertimit dhe biznese private te tjera.

What do you think?

Written by admin

Vjollca Koko takim me Ambasadorin zvicerian Z. Adrian Matre dhe Znj. Elda Bagaviki, ja cfare biseduan…

Si e kujtoni, radha 17 ne galerine e kinemase dimerore te qytetit te Gjirokastres