in

Kujtesë/ Foto e rallë, Pazari i Gjirokastrës në vitin 1955, e përcjellë për ju Roland Çenko

Pazari i Gjirokastres ne vite nuk ka gjetur rehat. Jane bere rikonstruksione, kane levizur kalldremet, jane mbjelle e jane rritur peme qe sot bejne hije, pikerisht ne vendin ku sot eshte bar dhe lulishte e qe, dikur kishte emrin Bar Lulishte 1 Maji, ja sic lexohet dhe ne kete foto.

Ndryshimet vihen re nese do vinim perballe dhe nje foto te sotme, po nuk kemi kete si qellim te ketij shenimi.

Duam vetem t`ju sjellim kete pamje kaq te larget ne vite po mjaft mbreselenese qe dashamiresi i fotografise per Gjirokastren Roland Cenko ka percjelle ne faqen e tij.

Si thoni, foto e vjeter, po e bukur dhe me kujtime!

What do you think?

Written by admin

Iris Pengili Lani: Një kujtim i bukur nga fëmijët, byrek me kungull për të gjithë

Cili eshte mendimi tuaj, Kerca e Bukes eshte me e mire se tuli?