in

Ku ndodhet kjo pamje, a ekziston sot?!

Gjirokastra eshte e dukur nga cdo ane qe shfaqet. Nuk eshte vetem pazari, qendra historike, lagjja Pazar i Vjeter e Palortoja, po brenda tyre ka disa ambiente, hapesira te gurta, edhe mure me harqe qe te befasojne dhe, kur kalojne shume vite, thua:

Ku ndodhet kjo pamje, a ekziston sot?

Qe te jemi te hapur dhe te vertete, sa e pame kete foto edhe u befasuam. Pyetja e pare qe i beme vetes, nese eshte si ambient apo nga vitet edhe mund te mos jete ose te jete demtuar!

Pa shikojeni me kujdes!

What do you think?

Written by admin

Shtepite me dy porta te lagjeve te qytetit te Gjirokastres

Poetja Alma Braja me librin e saj të parë “Rërë në grusht”