in

Kjo foto-kujtim, si nje tufe me lule dhurate per Diten e Mesuesit

Gëzuar 7 Marsin të gjithë mësuesve e nxënësve !
Ju uroj shëndet e lumturi edhe këtyre nxënësve të mi të parë që , për herë të parë, më folën ” mësuese” e më dhanë lumturi !

Me kete urim sot ne Diten e Mesuesit, Zana Mevlani bashke me urimin ka percjelle edhe kete foto qe zgjon kujtime per secilin nga nxenesit e saj.

What do you think?

Written by admin

Kujtojmë dhe nderojmë mësuesin Ferhat Karagjozi (Këri), mësuesin e 37 brezave

Kjo foto eshte me shume se nje kujtim…