in

Kjo foto eshte me shume se nje kujtim…

Kjo foto eshte me shume se nje kujtim per familjaret dhe ish-nxenesit qe sot, ne kete dite te shenuar te 7 Marsit, kujtojne me respekt, vleresim e nderim mesuesit e tyre, disa te paharruar.

Duke filluar nga e majta posht: Zana Mevlani, Lulu Poshi, Eli Sallabanda, Ferhat Karagjozi, Fazilet Kokona, tetua e shkolles, Lejla Harxhi.

Lart djathtas: Tajar Kokalari, Agron Kokalari, Vaso Pesha, Jorgo Roze, Jani Boti, Ilo Balloma, Spiro Minxha, Aleks Zhapa, Pluton Bimi ( shkolla U.Rumbo).

What do you think?

Written by admin

Kjo foto-kujtim, si nje tufe me lule dhurate per Diten e Mesuesit

Urim per mesuesen Maro Laro qe per 30 vjet mesoi disa breza