in

Keto shprehje jane puro nga e folmja e Gjirokastres apo i kane thene te tjere me pare…

Kjo foto e percjelle ne internet nga miku i faqes tone Tani Xhaferi, na beri per te qeshur po dhe per te kujtuar disa shprehje qe mendojme se jane nga e folmja e qytetit te Gjirokastres por mund te jene dhe shprehje te botes, pra qe i kane thene me pare apo qe jane dhe te pergjithshme, te perdorura nga te gjithe.

Megjithate na vjen mire te themi se jane puro te Gjirokastres por jo dhe fare fare te sigurte.

Ja ti kujtojme ;

Hunda ne qiell b…..ne diell

Filanja eshte pa breke ne b…..!

B…….ka 40 damare.

Filani fle ne b…….

………

Ne dini shprehje te tjera i kujtoni dhe komentoni!

What do you think?

Written by admin

Ju kujtohet, Bie bora flokë-flokë….

Ekspertët, ja kur organizmi nuk ka sasi të mjaftueshme të kalciumit…