in

Ju kujtohet, Bie bora flokë-flokë….

NGA FAQJA E PETRO MEJDI:

Kjo këngë popullore , e botuar në vëllimin e parë të Kolanës së Institutit të Kulturës Popullore Tiranë , është mbledhur nga Stefan Bulo , studjues dhe mbledhës i hershëm i folklorit.

Ai është nga Sheperi i Zagorisë .

Lëndën folklorike të mbledhur në vite e ka botuar në një vëllim të zgjeruar me folklor nga Zagoria .

E kemi publikuar dhe më herët dhe ka patur shumë lexues .

Është një perlë e vërtetë .

What do you think?

Written by admin

Gezuar Diten e Ujit te Bekuar!

Keto shprehje jane puro nga e folmja e Gjirokastres apo i kane thene te tjere me pare…