in

Ju pelqen kjo foto, Ura e Nanxes me lagjet Pllake e Pazar i Vjeter, ja kush e ka realizuar!

Mund te mos jesh profesionist/e e fotografise por kur ke dashuri dhe pasion per te gjurmuar pamje te bukura me veshtrim artistik  realizon foto si kjo , e bukur , terheqese, plot drite; pamje e lagjes Pllake- Pazar i Vjeter, me autore Marjana Mano.

 

E pelqyem dhe vendosem qe ta bashkojme me te tjerat ne albumin tone me fotografi artistike: Gjirokastraonline.

Pergezojme Marianen dhe ftojme dhe te tjere te na dergojne foto nga Gjirokastra.

What do you think?

Written by admin

Gore Xhillari , burri i urte i lagjes ” Pazar i Vjeter”, kafexhiu i “Bella Venecias’ dhe nga te paret bleterrites ne Gjirokaster

Me hidherim te thelle percjellim lajmin se ka nderruar jete ne spital gruaja 60 vjecare Tatiana Haxhiaj nga fshati Asim Zeneli,Gjirokaster