in

Gezuar Diten e Ujit te Bekuar!

Sot, 6 janar 2021 eshte Dita e Ujit te Bekuar, dita e shenuar e pagëzimit te Krishtit ndaj dhe shprehemi :”Bekimi i Zotit është përherë një udhë ndritëse për mbarë njerëzimin”.

Me kete rast urojme per Shen FOTIN , ta gezojne dhe festojne diten e Emrit te gjithe miqte tane qe kane emrin FOTI.

Gezuar diten e Ujit te Bekuar dhe Fotot ta gezojne dhe trashegojne Emrin!

What do you think?

Written by admin

Miremengjes me dy poezi te poetes Katjusha Pogaçi

Ju kujtohet, Bie bora flokë-flokë….