in

Ju ka marre malli per mane?!

Nuk jemi te sigurte po nga fillimi i qershorit piqen manet per shijen e te cilave na ka marre malli.
Manet jane shumevjecare ne kopshtet e lagjeve te Gjirokastres.

Disa jane me moshe te thyer dhe mbajne emrat e te pareve te shtepise, atyre qe i kane mbjelle.

Ne Pazar te Vjeter ka mane gati ne cdo kopsht dhe ne avlite, si tek Xhumbi, Kabili,Iljadhi,Shapllo, etj.

Me nam jane manet me emrat e pronareve ne Manalat e Dunavat.

EH SA KUJTIME PER MANET SHAPAT E TE ZI….QE KUR I KUJTOJME NA LESHON GOJA LENG!

What do you think?

Written by admin

E keni harruar fjalen dhe lojen xhoxhore?!

Burrat e pare te Pazarit te Gjirokastres qe benin humor per te shkuar kohen dhe per qejf!