in

Ju ka marre malli per kete paisje te perdorimit shtepiak?

Eshte nje nga paisjet e vjetra qe perdoreshin ne familjet gjirokastrite e me gjere. Dikush mund t`i kete harruar edhe emrin ndaj dhe po e hedhim ne faqen tone.

Si e kujtoni kete paisje qe brezat e pare e kane perdorur cdo mengjes e gjate dites per larjen e duarve dhe fytyren.

Cfare ndjesi provoni kur e shikoni, keni gje per te treguar?

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Koço Papazisi simbol i njeriut të mire, kollos i sporteve te renda per Gjirokastren dhe Shqiperine

Kryeministri Rama dorezon Medaljet e Arta per 4 nxenes te shkelqyer te shkollave te mesme te Gjirokastres