in

Kryeministri Rama dorezon Medaljet e Arta per 4 nxenes te shkelqyer te shkollave te mesme te Gjirokastres

Sot në ambientet e Kryeministrisë u dorëzuan medaljet e arta për nxënësit e shkëlqyer të diplomuar në shkollat e mesme të vendit.

Një ceremoni shumë e bukur,që do të kujtohet gjatë nga pjesmarësit. Nga qyteti i Gjirokastrës u nderuan me medalje të artë 4 të diplomuar:

1.?????????? ????????? gjimnazi “Siri Shapllo“.

2.?????? ?????  gjimnazi “Asim Zeneli“.

3.??????? ?r?dhi gjimnazi “Siri Shapllo”.

4.????? ???????? gjimnazi “Asim Zeneli”.

Emrat e tyre shtuan edhe një tjetër faqe të ndritur në historikun e arsimit të Gjirokastrës sonë të dashur.

Nderimi sot iu takon nxënësve të dekoruar,familjeve të tyre,si dhe mësuesve të pasionuar në të gjitha shkollat e qytetit.

Nderim edhe për të gjithë ata nxënës të tjerë të shkëlqyer,që për shumë arsye objektive dhe subjektive morë 9 dhe 10.Suksese në rrugën e gjatë të jetës.

Nga faqja ne FB e Jorgo Qirkos

 

What do you think?

Written by admin

Ju ka marre malli per kete paisje te perdorimit shtepiak?

Ja cfare ndodhte ne Gjirokaster kur shfaqej filmi erotik hungarez “Per nje gote birre”