in

Ju ka marrë malli për Hallva, Pasta Shu, Gurabie me Dhjame dhe Pastë Kënaqësia?!

Kjo liste cmimesh me artikuj pasticerie eshte e vitit 1980, atehere kur ekonomia ishte shteterore, ashtu dhe njesite e sherbimit, pasticerite, restorantet e tjere.

Shikoni artikujt dhe cmimet me kujdes dhe nese mund te beni ndonje krahasim me cmimet e sotme.

Na duket interesante te kthehemi vite te shkuara dhe te kujtojme emertimet e artikujve te ndryshem qe afroheshin ne pasticerite e asaj kohe. I lexuam me kujdes dhe disa gati i kemi harruar. Psh. Pasta Shu, Pasta Kerpudha, Pasta Kenaqesi, Gurabie Fundanje apo Gurabie me Dhjame!.

Si i kujtoni, a ishin te shijshme dhe te preferuara, apo ato ishin e ato  hanim?

Po sot a prodhohen artikuj te tille?

What do you think?

Written by Admini

Ndahet nga jeta Prof. Dr. Agron Fico

Në verë, në portat e lagjeve” Po ai kaçurreli i kujt është?”