in

Jorganët atllas në odanë e beharit

Sa shume kujtime kur shikon keto jorgane te qendisur me mjeshteri, me merak te madh…

Jane bukuria e odave , dhomave te gjumit…

E morem kete jorgan nga faqja e duarartes libohovite, Liljanes , bashkeshoqeruar me kete tekst plot humor:

“Ja ngrehuni me kohë shtroni vëndet se është koha e keqe mos ikin dritat. .. Në odanë e beharit shtroni me jorganët akllaz se kemi mysafirë dhe hapni sytë mirë mos ti gjejë të hedhura kokën nga këmbët?!…

What do you think?

Written by admin

Gjirokastriti i pare: Nje dite vajti tjetri ne shkodhe dhe u be i pasur

Nxenesit e Koto Hoxhit dhe vogelushet e kopshtit Cicerima te Gjirokastres mbjellin lule dhe peme( Foto)