in

Ja kush eshte vajza shqiptaro-amerikane fituese e “Miss Connecticut Teen USA 2020”

Vajza shqiptaro-amerikane Samantha Sarelli eshte fituese e “Miss Connecticut Teen USA 2020”.

Ajo do te mare pjese ne nje forum te rendesishem qe mbahet nga OKBja dhe ka per objekt ndergjegjesimin e njerezve ne luften kunder trafikimit te qenieve njerezore.

event do të organizohet në bashkëpunim me OKB-në në kuadër të Ditës Botërore Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore.
Ne rrjetet sociale jane te njohura vidiot e saj:”

Trafiku njerëzor: Viktima të heshtura” (Human Trafficking: Victims Without Voices).

What do you think?

Written by admin

Te pathena per stilistin gjirokastrit Niko Dedi qe ne vitet `30-`40 binte moden e Parisit ne Gjirokaster

Ndahet nga jeta Aneta Rama, nena e Kryeministrit te Shqiperise Edi Rama