in

Sot urojme per Ditelindjen gjirokastritin Enver Puto

Sot urojme per ditelindjen banorin e vjeter te Gjirokastres tani ne pension Enver Puton.

Enver Putua qe urojme sot per ditelindjen, ka punuar 44 vjet ne pune shteti, me vitet me te shumta ne administrate, me detyre punonjes finance.

Ka kryer studimet e larta ne Universitetin Bujqesor Kamez Ekonomi agrare dhe ka mbajtur me displine llogarite ne ndermarrjeve te medha ekonomike, edhe shef finance ne SMT duke qene shembull per financieret e rinj.

Vitet me te shumta ne administrate i kalioi ne drejtimin financiar ne posten e qytetit nga ku dhe doli ne pension me vleresime per profesionalizmin dhe etiken ne pune e marredheniet korrekte me punonjesit.

E UROJME TA GEZOJE DITELINDJEN, ME SHENDET E JETE TE LUMTUR E TE GJATE!

What do you think?

Written by admin

Dimri ne Qafen e Pazarit ne fotot e Dr, Murat Kaçit me 28 dhjetor 2019

Kujtese/Foto e rralle, mesues dhe nxenes te shkolles Koto Hoxhi ne lagjen Varrosh te qytetit te Gjirokastres