in

Kujtese/Foto e rralle, mesues dhe nxenes te shkolles Koto Hoxhi ne lagjen Varrosh te qytetit te Gjirokastres

Sado vite te bien mbi nje foto te vjeter ajo ruan nje moment te vecante , nje ngjarje qe lidhet me shkollen, me mesuesit dhe nxenesit, si kjo foto ne oborrin e shkolles Koto Hoxhi ne lagjen Varrosh te qytetit te Gjirokastres.

Ne foto pervec mesuesve dhe drejtuesve te shkolles jane dhe disa femije per te cilet mendojme se jane nxenes te dalluar ose anetare te shtabit te cetes se pioniereve te shkolles, sic quhej atehere.

Sot ata jane te rritur dhe do deshironim te dinim me shume per mesuesit dhe per ta…

What do you think?

Written by admin

Sot urojme per Ditelindjen gjirokastritin Enver Puto

Investime te rendesishme ne Gjirokaster per vitin e ardhshem 2021