in

Ja cilët janë”Dembelët e Stambollit”

 

Sipas statistikave te Instat ne Shqiperi te rinj te moshes 15-24 vjec nuk jane as ne pune e as ne shkolle.

E frikshme nje gjendje e tille me kaq shume “Dembelë Stambolli” sic populli ka stigmatizuar ata njerez qe as mesojne dhe as punojne po rrojne ne kurriz te familjes dhe shoqerise.

Kjo qe po ndodh me kete kategori te rinj e te reja eshte nje sinjal alarmi per institucionet dhe familjen ne pergjithesi per t`i terhequr ne kohe ne bangat e shkolles dhe “universitetin” e punes, per t`i hequr nga rruga dhe kafeneja, nga pasiviteti dhe papunesia.

What do you think?

Written by Admini

Kjo paisje, më jetëgjatë se drita elektrike

“Djath Gjirokastre”dhe”Djath Lushnje”,cilin djath të zgjedhim atë me vrima apo atë pa vrima?!