in

Nga kush dhe ku i keni degjuar per here te pare keto vargje?

Te rriturit sot, dikur femije, me siguri qe nuk i kane harruar keto vargje:

Nga kush dhe ku i keni degjuar per here te pare keto vargje, po nga femijeria si e kujtoni nje dite dimri ne fshatin apo qytetin tuaj?!

Nga faqja e P.Mejdi

What do you think?

Written by admin

Nga Naxhi Kasoruho: Gjirokastra- qyteti befasues i bashkëjetesës fetare

Urojme per Vitin e Ri mjeshtrin e kuzhines gjirokastrite Defrim Gjoça