in

Sot urojme te gjithe qe mbajne Emrin Andrea

Gëzuar të gjithë vëllezërve e motrave në Krishtin, Andrea, Andrei, Andreina, Andri, Andi, Endri, Ndrea, Ndreu, Ndreko, Ndreka, Ndrio, që mbajnë emrin dhe festojnë sot në nderim të apostull Andrea.
——
Ikonë e apostull Andrea, të Parëthirrurit, vepër e Onufrit, shek. XVI. Tempera në dru. Ndodhet në Muzeun e Onufrit, Berat.

What do you think?

Written by admin

Gjirokastra nderoi sot kujtimin dhe vepren e paharruar te deshmoreve dhe heronjeve te LANÇ

Ditelindja e Artistit te Popullit Luftar Paja ne urimin e perzemert te Aleksander Çipes