in

Gjimnazistët e Gjirokastrës / “Ja sa të lezetçëm kemi qënë”

Kete foto na i ka derguar njeri nga gjimnazistet nepermjet te ciles do te dije se ku jane shoket dhe shoqet e tij te klases.


Ka shume mall e nostalgji per vitet e kaluara bashke dhe, duke qene jashte atdheut, bn deshiron te mesoje per jeten dhe shendetin e tyre.

Duke e botuar kete foto secili ne te ka cfare te tregoje dhe bashkebisedoje me shoket dhe shoqet e klases.

BASHKEBISEDIM TE MBARE!

What do you think?

Written by admin

Takimi i Stavros, djalit te Shurdhit, me zotin Karolos Papulias/ I gezuar, fitimtar, si te kish arritur nje beteje diplomatike ndihej dhe zoti Malile

Gjirokastriti i pare:”He mo si u gdhite?Te gjithe mire?Keni ndonje çike vape, apo varja, jemi mesuar!”