in

Gjirokastriti i pare:”He mo si u gdhite?Te gjithe mire?Keni ndonje çike vape, apo varja, jemi mesuar!”

 

 

Sot ne mengjes gjirokastriti i pare doli shpejt nga shtepia, sapo feksi dielli.

Mori dhe aparatin fotografik dhe vendosi te bente disa shkrepje per t`i percjelle tek gjirokastraonline.

Vezhgoi disa vende e pamje e me ne fund iu mbush mendja se kishte gjetur piken e duhur, pra pozicionin me te mire per te treguar Gjirokastren ne nje pamje te gjere, me gjelberim e me driten e mengjezit, per t`i bashkuar fotos edhe pershendetjen e tij per banoret dhe te gjithe ata qe mund te jene jashte saj, edhe ne Amerike e gjetke:

He mo si u gdhite?Te gjithe mire?Keni ndonje çike vape, apo varja, jemi mesuar!”

What do you think?

Written by admin

Gjimnazistët e Gjirokastrës / “Ja sa të lezetçëm kemi qënë”

Thoma Spiri, intelektuali i lagjes/ Ndonje që nuk dinte ç`kish ndodhur, shprehej se ”Thomai ja hodhi zborit!”