in

Certifikatë Vlerësimi për 46 nxenesit më të mirë dhe bonus simbolik- Ja ku t`i gjeni fotot e tyre!

Nxënësit ekselentë janë krenaria e familjeve të tyre dhe e Gjirokastrës por dhe  shembuj të suksesit që duhen ndjekur edhe nga të tjerët.

” Në tre gjimnazet e qytetit dorëzova Certifikatë Vlerësimi për 46 më të mirët dhe iu dhamë një bonus simbolik prej 10 mijë lekësh të reja. E di që janë pak dhe shumë më shumë do të kishim dashur të bënim për ju, por besoj janë mjaftueshëm sa për të treguar se për ju do të bëjmë gjithçka duhet që ju të ecni përpara në rrugën e dijes për të qenë qytetarë të mirë të Gjirokastrës dhe Shqipërisë. Suksese dhe gëzuar festat!”- ka percjelle kete urim per nxenesit ekselente te gjimnazeve te qytetit Kryetari i Bashkise Flamur Golemi, bashkeshoqeruar me fotot e te shkelqyerve qe i gjeni ne faqen e tij ne fb.

What do you think?

Written by admin

Gjeni emrin e piktorit te qytetit te Gjirokastres fitues i konkursit “Kartolina e fundvitit”

Kujtime dhe foto ne 75 vjetorin e Liceut Artistik te Tiranes