in ,

Gjeni emrin e burimit, ku ndodhet, me ujrat e cilit lume bashkohet dhe …

Kemi qendruar ne nje nga rruget nacionale te jugut te vendit dhe kemi bere kete foto.

Eshte nje nga burimet natyrore me uje te paster te kristalte qe bashkohet me ato te njerit prej lumenjve me te gjate te vendit tone.

Ne cdo stine te vitit ujet e ketij burimi jane te pasterta dhe asnjehere te turbullta,

Gjeni emrin dhe c`dini per kete burim qe ka disa histori po njera e lashte qe tregohet edhe ne ditet e sotme.

What do you think?

Written by admin

Sarma me kokelaker, keni harruar, apo nuk dini t`i beni?

Mish vici me spinaq.ju si e beni?