in

Foto Xhai figure e njohur e sportit dhe arsimit ne Gjirokaster

Duke pare dy fotot e meposhtme dale njera nga tjetra me nje diference disavjecare me ekipet e lojrave me dore te “Luftetarit”,nuk mund te rri pa shkruar pak fjale per Prof.Foto Xhai– figure e njohur e sportit dhe arsimit ne Gjirokaster.

Rreth gjysem shekulli ka dhene kontributin e tij si mesues i edukimit fizik ne shkollen e mesme dhe Universitetin e Gjirokastres e sidomos si trainer futbolli e basketbolli me ekipet e “Luftetarit”.
Me del para syve Prof.Fotua ,duke drejtuar ekipet ,gjithmone i qete ,plot miresjellje kur i drejtohej lojtareve e te tjereve ,komunikues me cdo njeri e cdo moshe ,aq sa edhe te tjeret detyroheshin te silleshin ashtu me te.

Ne mos gaboj ishte i vetmi ne profilin e tij me titull shkencor.
Me kete rast i uroj Prof.Fotos shendet e miresi.

Foto 1 : nga e majta : Foto Xhai ,Hulusi
Kokalari,Sulo Beqiri ,Jorgo Beqo , … ,
Pipi Minxha , …. , …. ,Thanas Bukuvalla.

(Ekipi i basketbollit)

Foto 2 : edhe ky eshte ekipi i basketbollit pas shume vitesh nga ekipi i fotos se pare.Burra te ralle me nder dhe dinjitet te trasheguar ne breza.

Pergatitur nga KostaqDodo Dhuvjani

What do you think?

Written by admin

Artisti i njohur gjirokastrit Nikolla Llambro shkruan per Luela Hajdaraga, Ambasadore e Shqiperise ne Athine

Fabrika e Vajit te Ullirit “Tre Miqte”, ku me garanci, cilesi, dhe cmimin me te mire bleni per gjithe vitin!