in

Foto e rrallë nga Vasillaq Nasto, Matura IVB e gjimnazit Asim Zeneli -Gjirokastër

Kjo foto e ralle qe e ka ruajtur Vasillaq Nasto, nxenes i gjimnazit te Gjirokastres, eshte Matura IV B.

Ne foto midis nxenesve jane dhe mesuesit Elmaz Shkurtaj, Alqi Jani, Vajo Kuka dhe…

Kane kaluar shume vite . Foto eshte e vitit 1975, pra e 45 viteve me pare dhe shume gjera ne jeten e kesaj mature kane ndryshuar…

What do you think?

Written by admin

Në Gjirokastër, sa doli në pension, covid 19 i merr jetën mësuesit të pedagogjikes, poetit Dhimiter Jani Kokaveshi

“Të dua si dikur, me gjithë shpirt, moj Lunxhëria ime!”/Një rrugë nga me të rëndësishmet në Gjirokastër merr emrin e një poeti të shquar