in

Flamur Golemi:”Nëse Aleanca Franceze do të kishte një qendër edhe ne Gjirokaster…”

Mes mysafirëve të veçantë të kësaj jave në Gjirokastër për kremtimin e 15 vjetorit të pranimit në UNESCO, ishte dhe ambasadorja e Francës në vendin tonë,Shkëlqesia e saj Znj. Cristina Vasak.

Kryetari i Bashkise te Gjirokastres Flamur Golemi ne faqen e tij ne fb eshte shprehur:

Kënaqësi ta kishim mes nesh e të bisedoja me të për bashkëpunime në fushën e turizmit dhe kulturës. Sikundër ia shpreha ambasadores do të ishte vlerë e shtuar për Gjirokastrën nëse Aleanca Franceze do të kishte një qendër edhe këtu. Kjo do t’i shërbente ndërlidhjes më të mirë me kulturën frankofone dhe zbatimit të projekteve konkrete”.

What do you think?

Written by admin

Ne Boston, familja Berberi nga Gjirokastra e integruar me jeten amerikane

Rruga e Salarise, ja sa e bukur duket!(Foto)