in

A Eshtë Gjiton i Mirë Ai që Shikon nga Vrima e Çelsit?!

 

Nuk e dime ne thuhet dhe sot po dikur kjo pyetje behej dhe jo vetem ne Gjirokaster.

Opinioni i pergjithshem ka qene se Gjitoni i mire te hap deren sa te degjon zerin, sa degjon çokun e portes dhe te thote Urdhero brenda!

Nje gjiton i tille eshte i gjendur, por tani dhe thuhet: A eshte i mire ai gjiton qe shikon nga vrima e çelsit!

Ben mire a keq kjo ha dhe diskutim.

Ndoshta ndodhe nga situatat dhe kushtet, opinionet dhe trazirat ne kohe te caktuara. Keshtu dhe mund te jete, po krejt ndryshe nga “qytetaria e pare” me marredhenie te mira mes gjitoneve, me hyrje e dalje , me porte te hapur, hekuri i se ciles vendosej ne te ngrysur te dites, kur shtepia binte per te fjetur.

Tani qe kjo shprehje ka nderuar ne kuptim na shkon mendja tek “syte magjik “ qe jane vendosur ne dyerte e apartamenteve. Ato ta kene fajin?

Diskutim ka sa kohe jemi te shqetesuar se marredheniet ne gjitoni edhe jane lekundur kur duhet solidaritet, mbeshtetje dhe ndihme per njeri tjetrin.
Si thoni?!

What do you think?

Written by Admini

Sot Urojmë Për Ditëlindjen Lunxhotin Në Mërgim Kleanth Çuçi!

Njihuni me simptomat e zakonshme te Koronavirus!