in

Edi Rama: Sa e bukur Gjirokastra sot!

Edi Rama: Sa e bukur Gjirokastra sot

Aktivitetin Retro N` Sokak qe ka nisur ne Gjirokaster, e ka pershendetur sot edhe kryeministri Edi Rama qe ka percjelle foto nga Qafa e Pazarit dhe 5 rruget e saj ku jane vendosur makinat historike, me jete shumevjecare, pjese e histroise se transportit shqiptar.

Ne kete pershendetje kryeministri i vendit ben dhe urimin Bravo DPSHTRR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Written by admin

Dite te mbare me valle treshe ne Qafe te Pazarit te qytetit te Gjirokastres

Ja dhurata qe Ambasadori Italian Fabrizio Bucci i kerkoi Kryetarit te Bashkise Flamur Golemi gjate vizites ne teatrin e qytetitt