in

E Çuditshme por e Vërtetë – Nëse nuk ju Zë Gjumi Natën Provoni këtë Efekt të Hudhrës!

Për Ata që nuk i ze Gjumi Natën Provoni Efektin Qetësues të Hudhrës.

Mjafton të vendosni një ose dy thelpinj hudhre nën jastëk dhe me siguri që do të ndikojne qe te beni gjume të thellë!

Duket paksa e çuditshme, por substancat sulfurore që përmban hudhra të kombinuara me aromën e saj japin edhe efektin qetësues.

Aroma e hudhrës nën jastëk ndihmon për të bërë një gjumë më të lehtë, por ajo do të përmirësojë edhe cilësinë e gjumit, sepse në këtë rast ai do të jetë një gjumë i thellë.

Bashkë me thelpinjtë e hudhrës vendosni nën jastëk edhe një ose dy lule karafili dhe me siguri që gjumin do ta bëni më se të rehatshëm! Në këtë mënyrë edhe dhoma e gjumit në mëngjes kur të zgjoheni nuk do ta ndjeni aromën e hudhrës.

What do you think?

Written by admin

Fiqtë e Fundit të Labovës së Zhapës por Këngët Vazhdojnë në Dasma e Gëzime

Sot Urojmë për Ditëlindjen Mësuesen Veterane Vahide Mamani Hila, Mike e Faqes tonë!