in

E çë që filloi transporti publik, gjirokastritët vazhdojnë të udhëtojnë me “këmbët e babait”!

Transporti publik ne Gjirokaster u hap po dje dhe sot gjirokastritet ngjiten perseri me duar nga prapa dhe me”kembet e babait” te perpjetat per ne Dunavat, Manalat, Cfake, Zinxhira e pazar.

As shohin nga syte e as ju ka xhepi per te marre taksi e mezi prisnin te hapej “dita” per te zene sediljet e urbaneve te lagjeve, po kjo nuk ndodhi.

Ndoshta ndodh neser,” zgjidhen mosmarreveshjet”, respekt0hen dhe ato 13 pikat e protokollit dhe mbarojne me kaq vuajtjet e muajve te pandemise, se nuk shkohet më nga “18 shtatori” ne pazar e ne lagjet e larta me “këmbët e babait”!

What do you think?

Written by Admini

Kujtesë/ Ne foto, Grupi Folklorik i Lagjes Varrosh i qytetit të Gjirokastrës

Gjirokastër, 4 raste të reja me koronavirus, 3 raste punonjes te Policise bashkiake…