in

Dr. Adem Harxhi:Foto ne shenje respekti per te gjithe shoket dhe miqte qe na nderuan ne dasmen tone

Kjo fotografi eshte bere 55 vjet me pare, ne daten 8 Gusht 1965, diten e marteses tone. Ne foto nje grup dasmoresh te nderuar ne oborin e shtepise, duke pritur qe Lela dhe une te mbrinim ne Gjirokaster.

E postoj ne shenje respekti per te gjithe shoket dhe miqte qe na nderuan me pjesemarrjen e tyre ne gezimin tone.

Perpiquni t’i identifikoni dhe t’i nderoni me shume respekt, keta personalitete te shquara te Gjirokastres se atyre viteve.

What do you think?

Written by admin

Ne vite, ja kush ka folur ne Sheshin e Çerçizit(Emra dhe foto)

Skulptori i njohur dhe pedagogu i Akademisë së Arteve, Arben Bajo, në gjendje kritike për jetën,ka nevojë për gjak të grupit A negativ