in

Skulptori i njohur dhe pedagogu i Akademisë së Arteve, Arben Bajo, në gjendje kritike për jetën,ka nevojë për gjak të grupit A negativ

Skulptori i njohur dhe pedagogu i Akademisë së Arteve, Arben Bajo është në gjendje kritike për jetën, pasi është prekur nga COVID-19.

Ndërsa ndodhet i intubuar dhe në gjendje kritike për jetën, artistë të shumtë dhe miqtë e skulptorit të njohur kanë bërë thirrje urgjente në rrjetet sociale, se Bajo ka nevojë për gjak të grupit A negativ, por nga ata persona që kanë kaluar COVID-19.

What do you think?

Written by admin

Dr. Adem Harxhi:Foto ne shenje respekti per te gjithe shoket dhe miqte qe na nderuan ne dasmen tone

Ja si Gjirokastra ka nderuar profesoret franceze dhe grate e tyre qe shkonin si krushka nëpër sokaqet e qytetit për të pritur nusen