in

Përkujtohet Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Greke, në Kujtim të Poetit Kombëtar,Dhionisios Sollomos

Ne Auditorin e Universitetit ” Eqerem Çabej” Gjirokaster u zhvillua sot nje aktivitet me rastin e Dites Nderkombetare te Gjuhes Greke, nen kujdesin e vecante te Konsullit te Pergjithshem te Greqise ne Gjirokaster, zotit Llambros Kaqisis, ne bashkepunim me Degen e Gjuhes , Letersise dhe Qyteterimit Grek te Universitetit “Eqerem çabej”.

Nderaun me pjesemarrjen e tyre edhe drejtues te instucioneve te ndryshme, perfaqesues te universiteteve te Maqedonise Perendimore dhe te Janines etj.

Aktivitetin e pershendeti Konsulli i Pergjithshem i Greqise ne Gjirokaster,zoti Llambros Kaqisis, Rektori i Universitetit, Bektash Mema, si dhe perfaqesues te tjere nga bota akademike.

Dita Nderkombetare e Gjuhes Greke u caktua nga Qeveria Greke ne vitin 2017, qe te perkujtohet cdo 9 Shkurt, ne kujtim te Poetit Kombetar,Dhionisios Sollomos.

What do you think?

Written by Admini

Parkut të Viroit i Shtohen edhe 51 Pemë Dekorative. Po Kush i Mbolli ato?

“ Titulli Gjyshe Eshtë Titull Nderi”,Shprehet Frida Lici Guga ish-Nxënëse e Shkëlqyer e Shkollës “Koto Hoxhi”, sot Gjyshe e Lumtur