in

Parkut të Viroit i Shtohen edhe 51 Pemë Dekorative. Po Kush i Mbolli ato?

 

Gjelberimit te parkut te Viroit gjate dhjetorit, janarit dhe shkurtit qe jemi, iu shtuan edhe 51 peme dekorative lingustra, shelg, oleandër etj.

Gjate dites se sotme ne kete park per mbjelljen e tyre punuan punonjesit e Drejtorisë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor te Gjirokastres ne koordinim dhe bashkepunim me Bashkine e qytetit.

Nismat e institucioneve dhe bizneseve apo individeve nisen nga motivi “ Te gjithe kemi nevoje per me shume gjelberim” dhe nderkohe behet thirrje qe kjo pune te vazhdoje.

What do you think?

Written by Admini

Mësuesi Jani Sevo, “Djali i Drejtorit”, Sot Ka Ditëlindjen!

Përkujtohet Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Greke, në Kujtim të Poetit Kombëtar,Dhionisios Sollomos