in

Dikur, futbollistet e vegjel gjirokastrit me trajnerin e tyre Lalan Habipin

Para 90-tes ne shkollat e Gjirokastres qindra femije aktivizoheshin ne veprimtarite sportive, disa dhe ne klasat sportive ku mesohej futbull, basketboll, volejboll etj.

Nderkohe me elementet me te talentuar ngriheshin dhe ekipet e futbollit qe trajnoheshin nga mesuesit e fiskultures.

Ne krye te kesaj pune, sic tregohet edhe ne kete foto, ne shkollen “29 Nentori” ( tani Cajupi) ishte mesuesi i talentuar, nga metodistet me te mire te rrethit Lalan Habipi.

 

Ne kete foto ai eshte bashke me ekipin e futbollit te shkolles dhe nga ju do donim te mesonim cilet jane dhe cilet kane shkelqyer apo kane marre pjese ne ekipet e qytetit.

What do you think?

Written by admin

Ja cfare i ndodhi gjirokastritit te pare ne Tirane ?!

Di gjirokastritet ne rrugen e nenkalase per buken 40-çe dhe copen e bukes se bardhe me vaj dhe sheqer…