in

Di gjirokastritet komentojne fjale te vjetra si kembekala,koketaklla, kokebode e te tjera

Di gjirokastriitet kur jane holle nga xhepi pertojne te zbresin tek Qafa e Pazarit dhe kalojne nje cope kohe tek rruga e nenkalase.

Ketu marrin veten me te mire, duke kujtuar fjale te vjetra nga e folura e pare e qytetit.

Ndihen mire e ne humor, kush te kujtoje e komentoje me bukur, fjale te tilla si kembekala

koketaklla

kokebode

kolicire

kokone

kokodashe

kollopan

kollotumba

kondis

kokorreth e te tjera e te tjera qe fillojne me shkronjen K.

Futuni dhe ju ne ‘loje” me ta , komentoni dhe zbuloni fjale te tjera te vjetra qe fillojne me ket shkronje. Kush do qe te shkeli “rregullat” e lojes le te kujtoje dhe fjale te tjera nga e folura e Gjirokastres.

What do you think?

Written by admin

Kujtojme Laver Bariun, “Gjeneralin e klarinetes” qe Gjirokastren e kishte si ” shtepi te dyte”

Di gjirokastritet kujtojne Taracen e Turizmit me pisten e vallzimit qe frekuentohej nga te gjithe