in

Cingaridhet e Gjirokastrës

Gjate nje bashkebisedimi ne Emisionin e Mengjesit ne Nwes24, Dr.Tritan Kalo vleresoi biznesmenin e njohur Kico Noti per cilesine e larte te Ttrahana Lunxheria per vlerat e dobishme ushqimore, menyren tradicionale te pergatitHes , gatimin dhe shijen e vecante.

Vec te tjerave permendi si perberes qe i jep shije trahanase edhe cingaridhet e Gjirokastres.

Kemi bindjen se cdo familje gjirokastrite i perdor cingaridhet po mund te kete qe nuk i njohin, nuk dine me se pegatiten dhe ne cilat gatime perdoren.

TREGONI PERVOJEN TUAJ!

What do you think?

Written by Admini

Kujtesë/ Një foto e rrallë,specialistë të fabrikës së këpucëve në Gjirokastër

Yuri Kim:Unë ju nxis që të vazhdoni luftën kundër krimit të organizuar në Shqipëri