in

Cila eshte pasuria me e madhe, xhepi apo dinjiteti ?

Muhedin Çami:

Dikur kishte gjëra të çmuara fjala e dhënë ose shtrëngimi i duarve, që kishte vlerë më shumë se qindra firma para noterit…
Dinjiteti që nuk ishte kurrë në shitje sepse ishte pasuria më e madhe që zotëronte një person…

Cili eshte komenti tuaj?

What do you think?

Written by admin

Gezuar Ditelindjen Sofia Terpo, festofsh dhe 100 vjetorin!

Per ata qe nuk i ze gjumi/ E gjeni dot se kush eshte hamalli ne kete foto?!