in

Gezuar Ditelindjen Sofia Terpo, festofsh dhe 100 vjetorin!

Sot urojme per ditelindjen miken e faqes tone Sofia Terpo

Gezuar Ditelindjen Sofia , festofsh dhe 100 vjetorin!

Sofia eshte nga miket e faqes tone, e pandare nga komentet per shkrimet qe percjellim, per Gjirokastren dhe personazhe te saj.

Ajo ka punuar e banuar ne qytet, por tani eshte larg, ne Greqi, ashtu si shume familje gjirokastrite.

Dashurine dhe mallin per qytetin dhe njerezit e percjelle here pashere me deshira dhe urime per ta pare ate sa me te rreghulluar, ne ndryshim e zhvillime qe permiresojne jeten e banoreve.

Edhe njehere gezuar ditelindjen, me shendet e jete te lumtur!

What do you think?

Written by admin

Gezuar me ustallaret Ziver Kopeci dhe Visar Kristo !

Cila eshte pasuria me e madhe, xhepi apo dinjiteti ?